Διαχείριση Ακινήτων | Κατασκευαστική | Μεσιτική | Διαχείριση Ακινήτων

Η Save for Home ήρθε να καλύψει την ανάγκη της ολικής διαχείρισης του κτιρίου, είτε πρόκειται για πολυκατοικία, είτε για μονοκατοικία, είτε για επαγγελματικό χώρο, αφού, οι δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες αλλά και οι ένοικοι, γίνονται συνεχώς και καθημερινά όλο και πιο πολύπλοκα, στην προσπάθειά τους για την καλή λειτουργία του κτιρίου τους.

Επιμερισμός κοινοχρήστων, προμήθεια πετρελαίου, συντήρηση καυστήρα και λέβητα, καθαρισμός των κοινόχρηστων χώρων, απεντόμωση, πυροσβεστήρες, αποφράξεις αποχετεύσεων, ασφάλιση κοινόχρηστων χώρων, είσπραξη κοινοχρήστων, αντιμετώπιση «κακοπληρωτών», κ.α., αλλά και το πότε, ποιος θα το κάνει και πόσο, όλα αυτά προβληματίζουν τους συνιδιοκτήτες διαμερισμάτων, οι οποίοι αποφεύγουν την ανάληψη των καθηκόντων της φροντίδας του κτιρίου, με δυσάρεστα επακόλουθα για όλους τους διαμένοντες.

Η «Save for Home», σας απαλλάσσει από το άγχος και την πολύωρη απασχόληση για την λύση των καθημερινών προβλημάτων που ανακύπτουν.

Η εταιρεία μας, σας δίνει την δυνατότητα, μερικής ή ολικής διαχείρισης του κτιρίου σας, είτε εντάσσοντας σας σε κάποιο από τα προγράμματα – πακέτα μας, είτε σχεδιάζοντας ένα πρόγραμμα αποκλειστικά για τις δικές σας ανάγκες.

Save for Home Διαχείριση Ακινήτων

Η διαχείριση κτιρίων είναι ένας ιδιαίτερα αναπτυγμένος κλάδος σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Οι εταιρίες διαχείρισης κτιρίων, αναλαμβάνουν την σφαιρική κάλυψη των αναγκών του, στην οποία περιλαμβάνονται:

  • ο πλήρης και τακτικός τεχνικός έλεγχος του κτιρίου
  • οι εργασίες πρόληψης των βλαβών και μόνιμης συντήρησης του εξοπλισμού του κτιρίου
  • η άμεση αποκατάσταση των βλαβών
  • η μέριμνα και η αισθητική των κοινόχρηστων χώρων
  • προτάσεις και μελέτες (κεντρικά συστήματα πχ. καθαρισμός νερού, ασύρματης επικοινωνίας, κ.α.)
  • το σημαντικότερο, η ασφάλεια των διαμενόντων

Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζουμε ότι ένα ακίνητο διατηρεί την καλή του κατάσταση, με θετικό αντίκτυπο στην οικονομική και αντικειμενική αξία του αλλά κυρίως, στην ποιότητα ζωής των ενοίκων του.

Αυτό αποτελεί την δική μας φιλοσοφία και όραμα.

Η Save for Home, είναι η εταιρία που καλύπτει σφαιρικά το κτίριο και τους διαμένοντες σε αυτό, φροντίζοντας και παρέχοντας υπηρεσίες ολοκληρωμένης διαχείρισης προς τους ενοίκους, πέραν του επιμερισμού των κοινοχρήστων δαπανών.

Η φιλοσοφία μας είναι πελατοκεντρική. Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν αρτιότερη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Τα εξειδικευμένα τμήματα της εταιρείας μας με το φιλικό και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας, είναι πρόθυμα να εξυπηρετήσουν τον πελάτη με τον καλύτερο τρόπο. Θα ήταν χαρά μας να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες της Save for Home και να εξυπηρετήσουμε σε όποιο τεχνικό θέμα σας απασχολεί.

Υπηρεσίες